930×122 CAPRA 5

    challange_day

    Aproape 53.000 de piteşteni au făcut astăzi sport!

    Municipiul Piteşti a concurat astăzi cu orașul San Pedro de Macoris, din Republica Dominicană, la evenimentul internaţional „World Challenge Day” – „Viaţa înseamnă mişcare, mişcarea înseamnă viaţă”. Conform datelor furnizate de Primăria Piteşti în urmă cu câteva momente, aproape 53.000 de piteşteni au participat azi la acţiuni cu caracter sportiv.

    Mai precis, este vorba de 52.923 de piteşteni, adică 31,5% din populaţia municipiului. Din pricina fusului orar, de-abia peste 7 ore se va şti și câţi dominicani au făcut mişcare astăzi.

    Va câștiga orașul care a participat la acțiune cu cel mai mare procent din numărul total al locuitorilor săi. Câștigul va fi unul de onoare, neexistând premii în bani, cupe sau diplome.

    Piteştiul este singurul oraş din România care a participat la acest eveniment, mai ales că pentru anul 2013 a fost desemnat „Oraş European al Sportului” de către un comitet special al Comisiei Europene. Primarul Tudor Pendiuc a spus că, indiferent de rezultatul întrecerii de azi, „cetăţenii sunt cei mai câştigaţi, deoarece au făcut mişcare”.

    “World Challenge Day”-”Viaţa înseamnă mişcare, mişcarea înseamnă viaţă” este o acţiune de promovare a sportului la nivel global.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90