New Profesional Consult 930 x 122

vestiarul jefuit

Arbitri jefuiti in Trivale!

Pitesti. 02 noiembrie 2009. FC Arges.
La meciul FC Arges III – AS Sapata 2008, terminat 5-0, arbitrii partidei au fost jefuiti de banii care i-au primit pentru barem, aproximativ 300 lei.
Brigada de arbitri a primit baremul inainte de inceperea meciului, cavalerii fluierului lasând banii intr-un palton in vestiarul de la Centrul de Copii si Juniori FC Arges unde s-au schimbat. Când s-au intors, stupoare: vestiarul a fost spart, iar lor le-au disparut cele 3 milioane din barem. In schimb, hotii nu s-au mai atins de nimic, lasand bijuteriile si telefoanele acolo. Arbitrii au chemat politia reclamând furtul, iar oamenii legii au inceput o ancheta pentru a depista hotii. Central a fost Liviu Chita – fratele fostului fotbalist pitestean Alin Chita, tusieri Eugen Luca si Nicusor Marin, rezerva Florin Slavu, iar observator Marin Stroe, nimeni altul decat presedintele Comisiei de Disciplina a AJF Arges.
Exact cu o saptamana inainte, in acelasi vestiar, a mai avut loc un astfel de incident. La un meci de juniori arbitrului i-au luat de data aceasta 1,8 milioane lei. Erau si banii de barem si banii lui personali, a spus vicepresedintele AJF Arges, Mihai Ghiberdel.
Acestea nu sunt singurele furturi petrecute la stadionul Nicolae Dobrin, chiar jucatorul FC Arges, brazilianul Elias Bazzi a fost pradat de 300 lei dupa un antrenament. Ca de fiecare data hotii nu au fost prinsi. Sursa prosport.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90