New Profesional Consult 930 x 122

Arges_Volei_turneu_Lugoj

Argeş Volei a fost eliminată din Cupa României

SCM CSU Argeş Volei nu a reuşit să întoarcă rezultatul nefavorabil înregistrat în prima zi a turneului de la Zalău, contând pentru optimile de finală ale Cupei României. După ce a pierdut, greu, cu CSŞ Medicina Tg. Mureş, echipa piteşteană a fost învinsă şi a doua zi. Astfel, nou-promovata a ratat calificarea în turneul final al Cupei României.

Tânăra formaţie piteşteană nu a mai repetat jocul bun făcut în prima zi contra experimentatei echipe din Tg. Mureş, fiind învinsă cu 3-0. Doar în primul set, elevele antrenorilor Nicoleta Iatan şi Mugur Niculescu au dat o replică pe măsură, pierzând greu, cu 25-20. În următoarele seturi, realizând probabil că au pierdut calificarea, voleibalistele piteştene s-au relaxat şi au mai strâns decât 27 de puncte: 25-12 şi 25-15. În turneul final al Cupei României s-au calificat, pe lângă CSŞ Medicina Tg. Mureş, Penicilina Iaşi, CSM Ecorec Bucureşti şi CSM Sibiu. Acestea vor da peste cele patru echipe de top, care au fost calificate din oficiu: Unic Piatra Neamţ, Dinamo Bucureşti, Ştiinţa Bacău şi Tomis Constanţa.

Sâmbătă, SCM CSU Argeş Volei va debuta în campionat. Piteştencele vor avea o misiune imposibilă pe terenul campioanei, VC Unic LPS Piatra Neamţ. Abia din etapa a doua, antrenorii Nicoleta Iatan şi Mugur Niculescu se pot gândi la o victorie, miercuri, 26 octombrie, urmând să joace pe teren propriu contra Universităţii Cluj-Napoca.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3