EcoMoto 930×122

scm_arg_volei

Argeş Volei a pierdut primul meci din campionat

Echipa feminină de volei a debutat în noua ediţie de campionat cu o înfrângere. Din postura de nou-promovată, SCM CSU Argeş Volei avea şanse reduse de a se întoarce de la Piatra Neamţ cu un rezultat pozitiv, în condiţiile în care Unic este multiplă campioană şi reprezentantă a României în cupele europene.

Tânăra echipă a Piteştiului nu a putut face faţă experimentatelor jucătoare nemţene, cu toate că acestea au pierdut trei piese de bază faţă de sezonul trecut, Miclea, Sobo şi Yevsikova, şi au promovat în postura de antrenor principal o fostă jucătoare a clubului, Mihaela Voivod. SCM CSU Argeş Volei a pierdut cu scorul de 3-0, pe seturi 25-17, 25-19, 25-15.

După trei înfrângeri în meciurile oficiale, două în Cupa României cu CSŞ Medicina Tg. Mureş şi una în campionat, cu VC Unic Piatra Neamţ, SCM CSU Argeş Volei are şansa unei prime victorii în campionat. Miercuri, 26 octombrie, de la ora 18, în Sala de Sport a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport de pe Str. Gheorghe Doja, formaţia piteşteană primeşte replica Universităţii Cluj-Napoca.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90