930×122 CAPRA 5

judo

ARGEȘEANCĂ MEDALIATĂ CU AUR!

Sala Sporturilor din Constanţa a fost recent gazda unei competiţii dedicată sporturilor de contact. Spectatorii au avut prilejul să-i vadă pe viu pe campionii naţionali şi medaliaţii continentali în cadrul ediţiei 2016 a Campionatului Naţional de Sambo (combat) pentru seniori și tineret.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

A concurat și sportiva din Mioveni Lavinia Lioveanu, multiplă campioană naţională la judo. Lavinia a reprezentat la această competiție CSM Pitești (pentru că CS Mioveni nu are secție de sambo). Deși s-a aflat la prima sa participare la o astfel de competiție de sambo, argeșeanca a obținut medalia de aur la categoria 64 de kilograme.

Sambo are la bază tehnici de luptă ruseşti, combinate într-un mod original cu elemente de luptă împrumutate din diverse culturi: judo şi jiu-jitsu japonez, shuai jiao chinez, bukh barilda mongol, wrestling şi box francez, kokh din Armenia, chidaoba din Georgia şi trânta moldovenească.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90