EcoMoto 930×122

tanase_steaua

Argesenii invinsi de un argesean. FC International 2 – 3 Steaua

Bucuresti. 14 decembrie 2009.
FC International a pierdut la limita meciul disputant in Ghencea cu Steaua, din ultima etapa a turului, scor 3-2. Ros-albastrii au avut 2-0 in minutul 13, au fost egalati, dar au reusit sa castige meciul cu euro-golul reusit de jucatorul argeseanul Cristi Tanase, in minutul 72. Astfel, Interul incheie turul pe locul 15 cu 16 puncte, in timp ce Steaua egaleaza CFR-ul la puncte, 34, si ajunge in vârful clasamentului.
Stefan Stoica, antrenorul celor de la Inter Curtea de Arges, crede ca Steaua a invins datorita experientei, dar si cu putin noroc. „Steaua este foarte experimentata, a avut si un pic de sansa. M-a impresionat golul lui Tanase, dar n-as fi vrut sa se intimple acest lucru. Noi mergem mereu sa jucam fotbal. A iesit un spectacol frumos, pacat ca noi nu am luat nimic. Decit sa stam 90 de minute in aparare sa tinem de un 0-0, mai bine asa. Imi place disciplina Stelei, viteza. Sint o echipa buna si au atuul istoriei, iar acest lucru conteaza”, a spus Stefan Stoica.
Antrenorul Stelei, Mihai Stoichita, cel care la-a aparat pe Tanase dupa escapada din clubul de manele, unde a baut pana la ziua alaturi de prietena sa si de Catalin Doman, a declarat ca acest gol este dovada ca pitesteanul doreste sa se maturizeze. „Nu golul lui Cristi Tanase a fost important, desi ne-a adus trei puncte, ci atitudinea. El trebuie sa intre pe teren mereu asa cum a facut-o azi. Sunt convins ca vrea sa se schimbe dupa discutiile din ultima vreme. Toata lumea ii vrea binele, iar el trebuie sa traga esenta din toate criticile si sfaturile pe care le-a primit in ultima vreme”.
Steaua: Zapata – Golanski, E. Baciu (Emeghara 44), Rada, P. Marin – Szekely (Bicfalvi 76), Plesan, Toja, Nicolita – Surdu (Tanase 60), Kapetanos. Antrenor: Mihai Stoichita.
Inernational Curtea de Arges: M. Popa – Ratiu, Viera, Frasineanu, Neagu – Bacila (Itu 83), Voiculet (Vezan 79), Abiodun – E. Kone, Zagrean.
Au marcat Nicolita (4′), Kapetanos (14′, penalti) si Tanase (72′), pentru Steaua, respectiv Bacila (21′) si Zagrean (64′) pentru International.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90