930×122 CAPRA 5

dunărea călărași

ARGEȘUL, ÎNGHIȚIT DE DUNĂRE. VEZI REZULTATUL!

Argeșul, înghițit de Dunăre. În urmă cu puține momente s-a încheiat Dunărea Călărași – FC Argeș, partidă din etapa cu numărul 17 a Ligii a II-a de fotbal. Scorul a fost 2-1 (0-1) pentru gazde.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Piteștenii au marcat primii, prin Năstăsie, în minutul 16. Gazdele au egalat în minutul 54 prin reușita lui Pușcaș și au trecut în avantaj în minutul 76 grație golului înscris de Pană.

Dunărea Călărași este candidată la promovare în Liga I. Victoria de azi a propulsat-o, deocamdată, pe primul loc, echipa acumulând 39 de puncte.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

FC Argeș rămâne cu 22 de puncte și va întâlni în următoarea etapă, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, pe Olimpia Satu Mare.

Este primul eșec înregistrat de FC Argeș avându-i ca antrenori, cu titlu interimar, pe Augustin Eduard și Paul Ciobanu, după plecarea lui Iordan Eftimie. În etapa precedentă, prima cu noul cuplu de antrenori, alb-violeții au câștigat pe teren propriu cu 2-1 în fața lui CS Afumați.

Clubul piteștean se află în negocieri pentru aducerea unui nou antrenor principal „plin”. S-a negociat și cu Gigi Mulțescu, dar fără succes (detalii, AICI). (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3