Donaris 930 x 122

    CROSUL_BUCURIEI_2013

    Arhiepiscopia pune copiii pe fugă!

    Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului se numără printre organizatorii unui eveniment dedicat copiilor din clasele V-VIII de la școlile generale din Mioveni.

    Este vorba de un cros care va avea loc sâmbătă, 12 octombrie, în cadrul primei ediții a proiectului „Campionii bucuriei”. Startul va fi dat la ora 10, la intersecția bulevardului „Dacia” cu strada „Părăști” (la semafoare), de acolo înainte traseul fiind școala „George Topârceanu”-Pompieri-bulevardul „I.C. Brătianu”, cu sosire la Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel, locul în care vor fi premiați câștigătorii. Alături de cei 500 de copii care și-au anunțat participarea vor fi prezenți cunoscuții sportivi Camelia Potec (înotătoarea care a cucerit 200 de titluri naționale și care a realizat multiple recorduri), Ana Maria Brânză (multiplă campioană națională la scrimă-secțiile juniori și seniori) și luptătorul de kick-boxing Ionuț Ieftimoaie. Ceilalți organizatori ai crosului sunt Consiliul Local Mioveni, Centrul Cultural din oraș și Clubul Sportiv Dacia 2012.

    Amintim că un eveniment similar a avut loc recent și în Pitești, la premierea câștigătorilor luând parte și arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, ÎPS Calinic. Proiectul promovează mișcarea și sportul în rândurile copiilor.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3