Donaris 930 x 122

hochei

AȘA CEVA N-A MAI AVUT PITEȘTIUL!

Așa ceva n-a mai avut Piteștiul! Primarul Cornel Ionică anunță că autorităţile municipale sunt pe punctul să încheie un protocol cu Ministerul Tineretului și Sportului pentru realizarea unei investiții în premieră în Pitești.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Potrivit sursei citate, în baza acestui protocol și a unei înțelegeri cu federația de resort, în Pitești ar urma să se construiască o sală pentru sporturi de iarnă, în special pentru hochei. Deocamdată, nu există un proiect, ci doar o intenție. Încă nu se știe unde ar urma să fie construită sala de hochei, cât ar costa, ce capacitate ar urma să aibă și de unde ar fi finanțată investiția.

Până una alta, mult mai sigură este construirea unei săli polivalente pe strada Basarabiei. Detalii și fotografii, AICI. (Foto: newsbv.ro)

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90