930 x122 grota rece

aeromodelism

AVIOANE PE CERUL PITEȘTIULUI! VEZI GALERIE FOTO!

Deşi vremea nu a fost tocmai prielnică, vântul provocând unele probleme, în Piața Primăriei din centrul Piteștiului au avut loc astăzi, la prânz, demonstraţii de aeromodele.

Citiți și: Exclusiv. Tragedie în Pitești: Tânără de 34 de ani decedată subit. Avea un copil de 3 ani

„Joaca” a făcut parte din programul pregătit pentru Zilele Municipiului. Piteştenii, și în special copiii, s-au putut bucura de demonstrațiile de măiestrie ale juniorilor şi seniorilor antrenaţi de profesorul Marian Popescu.

„De câţiva ani încoace a devenit o obișnuință să facem cu acest prilej o demonstraţie de aeromodele. Ne bucurăm că avem şi spectatori. Vremea nu este foarte favorabilă, vântul e destul de puternic, dar ne descurcăm.”, ne-a declarat antrenorul de aeromodelism Marian Popescu, multiplu campion mondial și european, cetățean de onoare al județului Argeș.

Citiți și: Sancțiuni mari pentru oamenii care nu fac acest lucru

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90