New Profesional Consult 930 x 122

    ionut_badea111

    Badea, greu de numit…antrenor

    Pitesti. 28 decembrie 2009. FC Arges.
    Dupa ce antrenorul Interului, Stefan Stoica fost demis, numele lui Ionut Badea a apart ca fiind cel care va ocupa postul vacant de pe banca tehnica a echipei patronata de Benone Lazar. Numai ca au trecut cateva zile, iar Badea oficial este in continuare antrenorul echipei FC Arges, echipe pe care, legal, inca nu o poate parasi. Motivul este cat se poate de simplu si anume clauza de 300.000 de euro pe care Ionut Badea o are stipulata in contractul incheiat dupa promovarea in Liga I si care este valabil inca trei ani si jumatate. Trecand peste problemele legale si cele contractuale, ajungem la cele morale. Dupa ce in vara antrenorul Ionut Badea a fost curtat de alte cluburi printre care si U Craiova, echipa care l-a dorit foarte mult, conducerea clubului FC Arges a trecut peste impedimentele financiare grave cu care se confrunta si i-a platit antrenorului contractul integral in avans pentru tot sezonul 2009-2010. Asa se explica de ce Badea asista calm la protestul elevilor sai care in toamna au refuzat sa se mai antreneze o saptamana din cauza salarilor restante.
    In prezent conducerea Clubului FC Arges poarta discutii cu antrenorul Ionut Badea pentru a ajunge la o solutie agreata de ambele parti, in timp ce patronul echipei FC International este in asteptarea unui raspuns.Ionut Badea a pregatit pe FC Arges timp de doi ani si jumatate. In decursul saptamanii trecute tehnicianul a anuntat conducerea echipei FC Arges ca va semna un contract cu International Curtea de Arges. “M-a sunat zilele trecute antrenorul echipei FC Arges, Ionut Badea, ca va pleca la International. În momentul de fata nu pot vorbi despre cine va fi noul antrenor al echipei. Oricum, nici lucrurile cu Ionut Badea nu sunt foarte clare. Chiar daca si-a dat demisia, el trebuie sa rezolve problema cu clauza.”, a declarat presedintele echipei FC Arges, Severius Stancu.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90