NOR CURIER 930X122

    ionut_badea111

    Badea se judeca cu FC Arges la FRF

    Pitesti. 20 ianuarie 2010.
    Pentru prima data de cand Badea a ales sa paraseasca clubul alb-violet pentru a se instala, cu tot cu staff-ul ethnic, la echipa lui Benone Lazar, finantatorul interistilor a vorbit despre mutarea de pe banca tehnica. Omul de afaceri a declarat ca despartitea de fostul principal, Stefan Stoica, s-a realizat pe cale amiabila. Motivul a constat in faptul ca intelegerea contractuala dintre Stoica si Lazar mentiona ca echipa trebuie sa termine turul pe un loc cat mai departe de zona retrogradabila, altfel va parasi banca tehnica, lucru ca s-a si petrecut. Din pacate pentru Stoica, acesta a aflat prin telefon ca trebuie sa-i faca loc lui Badea.
    Patronul interistilor a vorbit si despre problemele juridice pe care noul antrenor Ionut Badea, le are in continuare cu echipa FC Arges. Clubul din Trivale, nu renunta la Ionut Badea, desi acesta conduce antrenamentele lui FC International de mai bine de doua saptamani. Benone Lazar sustine ca a incercat sa poarte o discutie rezonabila cu Ilie Penescu, insa acesta nu intentioneaza sa renunte la clauza trecuta in contractul lui Badea conform careia, tehnicianul trebuie sa achite in contul alb-violetilor 8 miliarde de lei vechi, pentru a fi liber sa antreneze Interul. Conducerea lui FC International sustine ca Ionut Badea nu avea contract de munca semnat cu FC Arges, ci doar o conventie civila si ca problema va fi rezolvata de comisiile Federatiei Romane de Fotbal. In plus Badea a depus memoriu la FRF in urma cu cateva saptamani, iar acum asteapta verdicutul comisiilor de judecata.
    FC International, cu Ionut Badea pe banca, va disputa toate jocuruile de pe teren propriu din acest retur, pe stadionul Nicolae Dobrin, in ciuda protestului conduceri FC Arges. Conform contractului semnat cu Primaria Pitesti, care are in proprietate stadionului Nicolae Dobrin, FC intrenational va plati 3.000 de lei chirie pentru fiecare meci disputat in Trivale.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3