930 x122 grota rece

    international_lot

    Badea si-a dus echipa la doctor

    Pitesti. 12 ianuarie 2010.
    Ieri, lotul de 23 de jucatori ai echipei FC International Curtea de Arges s-au reunit dupa pauza competitionala. Interistii alaturi de noul staff tehnic condus de tehnicianul Ionut Badea, Dragos Radu si Vasile Popa au plecat la Centrul Medical de la Craiova pentru a efectua vizita medicala. Dupa cateva zile de recuperare la Pitesti echipa va pleca intr-un cantonament in Turcia unde vor avea si 5 meciuri amicale. Ionut Badea a declarat ca este nerabdator sa-si cunoasca noii elevi alaturi de care are de indeplinit un obiectiv important si anume evitarea retrogradarii.
    Lotul interistilor s-a marit in acesta iarna cu atacantul de 27 de ani, Bogdan Apostu, care a fost adus de la formatia Diosgyor din Ungaria. Fotbalistul de ani a achitat din propriul buzunar clauza de reziliere de 25.000 de euro fixată de cei de la Diosgyor, acolo unde a ajuns in luna septembrie, dupa ce cu trei luni inainte semnase cu israelienii de la Ben Sakhin, dar nu a primit drept de munca. Apostu a mai evoluat în cariera sa la Corvinul Hunedoara, Oţelul Galaţi, UTA, Farul Constanta si Nyiregyhaza Spartacus. La ultima dintre aceste echipe a fost golgheter, dupa ce a inscris 11 goluri în 18 jocuri.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90