EcoMoto 930×122

bcm u

BASCHET DE CUPĂ AZI ÎN PITEȘTI: BCM U, LA UN PAS DE SEMIFINALE

Din punct de vedere sportiv, evenimentul zilei de azi în Pitești este returul pentru calificarea în semifinalele Cupei României la baschet masculin. BCM U va juca pe teren propriu cu BC Timba Timișoara. Partida se va disputa cu începere de la ora 15 în Sala Sporturilor Trivale și va fi arbitrată de Fabiana Martinescu, Ciprian Stoica și Șerban Rașoga. Comisar de meci va fi Stelian Bănică.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

„Multă lume trăiește cu impresia că suntem deja calificați în Final Four-ul Cupei României. Vă asigur că nu este nici pe departe așa! Diferența la care am câștigat la Timișioara este de numai 10 puncte și acest lucru nu înseamnă nimic în baschet. Trebuie să fim extrem de concentrați, pentru că avem o șansă foarte bună și trebuie să o folosim. Dacă vom juca la potențialul nostru, vom tranșa calificarea, dar altfel ne va fi foarte greu. În plus, jucăm la o oră neobișnuită și, din păcate, suporterilor noștri le va fi greu să ajungă la sală. Totuși, trebuie să la facem cadou, pentru sprijinul pe care ni l-au acordat până acum, o a doua calificare consecutivă în semifinale.”, declară pentru scmpitesti.ro antrenorul principal al piteștenilor, Hristu Șapera.

Amintim că în partida tur, jucată pe 5 ianuarie în Timișoara, BCM U s-a impus cu 87-77 (gazde-oaspeți: 21-24, 21-21, 17-11 și 18-31). (Foto Arhivă: Facebook BCM U Pitești)

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90