EcoMoto 930×122

Baschet_OPC

Baschet și judo european în Pitești!

Amatorii de sport din Pitești vor putea asista în acest an la două competiții europene: Cupa Europei pentru cadeți la judo (masculin și feminin) și Campionatul European de baschet masculin categoria de vârstă sub 20 de ani.

Cupa Europei la judo va avea loc în zilele de 27 și 28 aprilie. La competiție vor fi prezenți peste 300 de sportivi și oficiali din 31 de țări. Campionatul European de baschet se va desfășura la vară, în perioada 9-21 iulie, cu participarea unui număr de 19 echipe. Competiția de judo va fi găzduită de Sala Sporturilor, în timp ce partidele de baschet se vor juca atât la Sala Sporturilor, cât și în sala de sport a Universității de Stat din Pitești.

Cele două întreceri fac parte din programul pregătit de municipalitate pentru a onora blazonul de oraș al sportului pentru 2013, distincție primită de Pitești în noiembrie anul trecut într-o ceremonie desfășurată în Parlamentul European de la Bruxelles.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90