New Profesional Consult 930 x 122

    BCM_U_Pitesti_statistici

    Baschetbaliştii piteşteni domină clasamentele naţionale

    De doar două meciuri a fost nevoie, ambele în Cupa României, pentru ca baschetbaliştii piteşteni să lase o impresie deosebită, la debutul în noul sezon. Eliminând pe CSU Atlassib Sibiu, o formaţie puternică a campionatului românesc, BCM U Piteşti a atras atenţia specialiştilor, care văd deja că echipa pregătită de Tudor Costescu va juca un rol important în acest an. Darko Vujacic (foto), precum şi nou-veniţii Octavian Popa Calotă şi Anton Kazarnovski şi-au făcut loc în câteva ierarhii întreţinute de Federaţia Română de Baschet.

    Cel mai bine plasat este muntenegreanul Darko Vujacic, care continuă să conducă în clasamentul celor mai multe puncte marcate într-o singură partidă: 37 de puncte, în manşa tur, de la Sibiu. Vujacic se află pe locul 2 al celor mai multe puncte înscrise, fiind flancat de sibianul Wisseh (52 p.) şi colegul lui de la BCM Piteşti, Octavian Popa Calotă (48 p.).

    Israelianul Anton Kazarnovski este şi el pe locul 2 într-un top al celor mai multe recuperări reuşite într-un meci: 13, în partida de acasă cu CSU Sibiu. Kazarnovski a fost de netrecut atât în apărare (6 recuperări), cât şi în atac (7 recuperări), performanţe care l-au ajutat să devină cel mai bun marcator în acest meci.

    Căpitanul echipei, Ivan Stefanovic, chiar dacă nu a jucat în partida de la Piteşti, este şi el pe poziţia a cincea într-un top al celor mai eficienţi recuperatori per-total!

    Din păcate, există şi o categorie în care clasamentul nu este deloc atractiv: cel al mediei spectatorilor prezenţi la meci. După doar un singur meci, Piteştiul este pe penultimul loc, cu cei 200 de fani de la jocul cu Sibiul.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3