SMART KIDS 930X122

bcm u

I-AM BĂTUT PE GRECI ȘI LA BASCHET

După cum v-am informat, BCM U Pitești se află în aceste zile în Grecia, acolo unde participă la un turneu amical, pregătind noul sezon competițional care bate la ușă. Elevii lui Hristu Șapera vor sta în Grecia până la sfârșitul săptămânii, mai exact până pe 14 septembrie.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Aseară baschetbaliștii piteșteni au susținut primul meci al turneului. Au întâlnit echipa SFK Perikos-Arhelaos, pe care au învins-o categoric, cu 96-48. Partida s-a disputat la puține zile după ce și naționala de fotbal a României a depășit Grecia, la ea acasă, în preliminariile pentru Campionatul European din anul 2016. Astăzi BCM U va juca al doilea amical, urmând să dea piept cu o formație din Liga a II grecească, Ermis Lagkada. Meciul este programat să înceapă la ora 18.

Ulterior revenirii din Grecia, ultimul turneu amical la care BCM U va participa înainte de startul oficial în noul sezon competițional va fi, între 19 și 21 septembrie, Cupa Steaua. Amintim că BCM U Pitești va debuta în noul sezon pe 27 septembrie, cu un meci în Cupa României în deplasare cu Gaz Metan Mediaș. (Foto: Facebook BCM U Pitești)

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA