930×122 CAPRA 5

baschet

BCM U PITEȘTI A TERMINAT TURUL PE LOC DE PLAY-OFF!

În această seară, în ultimul meci al turului Ligii Naționale de baschet masculin BCM U Piteşti s-a impus pe terenul celor de la Concordia Chiajna.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Scorul a fost 91-73 (23-22, 21-8, 27-20, 20-23). După primele două sferturi ale partidei, piteștenii au avut un avantaj de 14 puncte. Din tabăra echipei învingătoare s-au remarcat Ulmer (25 de puncte), Barro (14), Barac (13), Orbeanu şi Krapic (fiecare câte 11). În urma acestei victorii, băieţii antrenaţi de Hristu Şapera au terminat turul pe loc de play-off.

La finalul turului de campionat Şapera se declară mulţumit de rezultatele echipei sale: ,,Băieții au făcut o figură frumoasă în acest început de campionat. Am câştigat cu echipe mari precum Steaua Bucureşti, Gaz Metan Mediaş sau BC Mureş. Campionatul din acest an are un nivel foarte ridicat datorită faptului că s-au investit foarte mulţi bani, iar la fiecare echipă există cel puţin 5-6 jucători străini.”

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90