930×122 CAPRA 5

BCM_U_Pitesti

BCM U Piteşti, amical cu Energia Rovinari

Miercuri, de la ora 17:30, la Sala Sporturilor din Piteşti, echipa masculină de baschet BCM U Piteşti va disputa un meci amical în compania formaţiei Energia Rovinari. Partida reprezintă este o repetiţie înainte de startului noului sezon baschetbalistic. Debutul echipei antrenate de Tudor Costescu şi Sorin Căprărescu este programat pe data de 18 septembrie, cu meciul tur din optimile de finală ale Cupei României, CSU Sibiu – BCM U Piteşti. Prima etapă a campionatului naţional de baschet se va juca pe 1 octombrie, atunci când echipa argeşeană va juca împotriva BC Perla Harghitei, ocupanta locului 14 al sezonului trecut.

Campionatul trecut, BCM U Piteşti a terminat pe locul 7 al clasamentului, fiind eliminată în prima fază a play-off- ului de către campioana ultimelor ediţii, CSU Asesoft Ploieşti.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3