New Profesional Consult 930 x 122

BCM_U_Pitesti_statistici

BCM U Piteşti caută de urgenţă un pivot

Despărţirea de Anton Kazarnovski este definitivă! Ruso-israelianul se află foarte aproape de a merge la vice-campioana CSU Asesoft Ploieşti, echipă cu care BCM U Piteşti a jucat în week-end. Rămas doar în românul de origine tătară Şenai Isleam pentru postul de pivot, antrenorul Tudor Costescu intenţionează să aducă într-un timp cât mai scurt un baschetbalist cu talie.

Şase meciuri au fost de ajuns pentru tehnicianul piteştean, ca să-şi dea seama de valoarea ruso-israelianului Anton Kazarnovski. În ciuda un CV impresionant, Kazarnovski nu a avut randamentul scontat şi, în plus, strica şi atmosfera din interiorul echipei. Astfel, a fost pus pe liber de către antrenorul Tudor Costescu, cel care în aceste zile caută să îi găsească un înlocuitor. Anton Kazarnovski a făcut deplasarea cu echipa la Brazi, acolo unde s-a jucat meciul cu CSU Asesoft, dar nu pentru a fi rezervă, ci pentru a trata mutarea la formaţia vice-campioană! Ploieştenii duc lipsa unui pivot care să îl odihnească pe Cătălin Burlacu şi, în opinia antrenorului Vladimir Arnautovic, Kazarnovski ar fi o soluţie viabilă. Asesoft are în acest moment doar patru străini în lot, aşa că poate să transfere fără probleme încă un baschetbalist din afara ţării.

Timişorenii ar putea veni obosiţi
Adversarul de sâmbătă al lui BCM U Piteşti din etapa a şasea a campionatului naţional de baschet a început foarte bine sezonul, având la activ patru victorii şi un meci pierdut (în faţa campioanei, U Mobitelco Cluj). ELBA Timişoara se anunţă a fi una dintre echipele care se va lupta pentru câştigarea titlului, având în componenţă şase jucători de origine ex-iugoslavă, un american, plus pe ex-piteşteanul Bogdan Popescu. Însă, conjunctura pare a fi favorabilă pentru echipa piteşteană, deoarece ELBA Timişoara ar putea veni obosită la meciul din Sala Trivale. Marţi seara, bănăţenii vor disputa primul lor meci din Liga Balcanică la baschet masculin, în deplasare, pe terenul formaţiei bulgare Rilski Samokov.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90