New Profesional Consult 930 x 122

Darko_Vujacic_baschet

BCM U Piteşti e ca şi calificată în „Final Four”

După victoria din prima manşă a optimilor de finală ale Cupei României la baschet masculin, echipa piteşteană are mari şanse de a elimina nu numai pe CSU Atlassib Sibiu, ci şi pe următoarea adversară desemnată prin tragere la sorţi, astfel că BCM U Piteşti este ca şi calificată în „Final Four”. Federaţia a stabilit deja programul sferturilor de finală şi, dacă va trece de CSU Sibiu, BCM U va da piept cu o nou promovată: Dinamo Bucureşti.

„Final Four” este turneul final al Cupei României la baschet, care se va desfăşura anul viitor într-o localitate ce va fi anunţată ulterior, iar câştigătoarea se va alege dintre cele patru echipe ce îşi vor asigura prezenţa. Căpitanul echipei piteştene, Ivan Stefanovic, simte şi el oportunitatea de a ajunge între primele patru echipe ale ţării, în Cupa României, însă nu se entuziasmează, deoarece ştie că mai este de disputat manşa retur cu CSU Atlassib Sibiu: „Cu siguranţă sibienii nu se vor preda. Victoria de la Sibiu este un pas spre calificare, avem şapte puncte avans şi avantajul terenului propriu, aşa că trebuie să profităm la maxim de această conjunctură favorabilă pentru a ne califica mai departe”.

Darko Vujacic, jucătorul weekend-ului

Muntenegreanul echipei BCM U Piteşti, Darko Vujacic (foto), a fost declarat jucătorul acestui weekend în baschet, în care s-au disputat meciurile din cadrul manşei tur a Cupei României. Vujacic a marcat 37 de puncte, contribuind decisiv la victoria piteştenilor pe terenul celor de la CSU Atlassib Sibiu. În plus, Vujacic a avut şi alte reuşite, cum ar fi procentele ridicate la aruncările la coş (80% la libere, 75% la cele de 2 puncte şi 78% la cele de trei puncte), o recuperare şi o pasă decisivă. BCM U Piteşti a făcut o afacere excelentă convingându-l pe Darko Vujacic să continue, după alţi doi ani de contract, deoarece sezonul trecut, acesta a fost baschetbalistul care a marcat de cele mai multe ori peste 30 de puncte, având o medie de 19 puncte pe meci!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90