Donaris 930 x 122

    Baschet_OPC

    BCM U Piteşti, favorită clară în meciul cu SCM Craiova

    Sâmbătă, de la ora 18, În Sala Sporturilor din Trivale, echipa piteşteană de baschet va încerca să obţină a doua victorie din campionat, a patra consecutivă în acest sezon. Şansele pentru un succes, chiar la scor, sunt foarte mari, ţinând cont că BCM U Piteşti a bătut-o pe SCM Craiova într-un meci amical din luna septembrie, iar oltenii nu au cunoscut încă gustul victoriei, nici în campionat, nici în Cupa României.

    Elevii lui Tudor Costescu pregătesc cu mare seriozitate meciul din a doua etapă a campionatului naţional de baschet, chiar dacă SCM Craiova este cotată cu şanse foarte mici pentru a pune probleme lui BCM U Piteşti. Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în perioada de pregătire, piteştenii învingând cu 92-81. Coşgeterul echipei în meciul de la Miercurea Ciuc, Octavian Popa Calotă, nu tratează meciul în funcţie de cotele de pariuri şi spune că el şi colegii lui se vor concentra pentru a nu face paşi greşiţi. „Adversarul de sâmbătă, SCM Craiova, poate pune probleme oricărei echipe din campionat, aşa că trebuie să abordăm meciul cu seriozitate şi să ascultăm de indicaţiile antrenorului şi atunci cred că vom obţine victoria. E un început bun pentru noi, consider totuşi că ar trebui să fim serioşi şi să ne concentrăm la maxim. Fiecare meci trebuie tratat cu seriozitate, mai ales că orice echipă poate fi periculoasă sau imprevizibilă”, a declarat Popa Calotă pentru site-ul oficial al clubului, www.scmpitesti.ro.

    Gaz Metan a câştigat la o diferenţă de 91 de puncte!
    A doua etapă a început deja, cu meciul dintre Politehnica Iaşi şi Gaz Metan Mediaş. Dezechilibrul valoric dintre cele două formaţii s-a văzut în primul rând pe tabela de marcaj, acolo unde s-a înregistrat un scor astronomic, puţin obişnuit în campionatul naţional de baschet: 34-143! Diferenţa de 91 de puncte se explică prin faptul că Gaz Metan Mediaş este una dintre favoritele la titlu din acest an, iar Poli Iaşi este o formaţie care anul trecut a retrogradat, dar a fost reprimită din cauza retragerii din campionat a constănţenilor.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90