EcoMoto 930×122

damien-kinloch1

BCM U Piteşti l-a transferat pe americanul Damien Kinloch

Conducerea clubului masculin de baschet i-a găsit înlocuitor ruso-israelianului Anton Kazarnovski, disponibilizat săptămâna trecută. Este vorba de americanul Damien Kinloch, 31 de ani, care a mai jucat în Europa în campionatele din Turcia, Franţa, Polonia şi Ucraina. Anul trecut, pivotul american de 2,03 metri şi 104 kg a evoluat la semifinalista Gaz Metan Mediaş.

Antrenorul Tudor Costescu s-a reorientat rapid, după „ţeapa” luată cu Anton Kazarnovski: a apelat la un jucător pe care-l cunoştea din campionatul României şi care a dat randament. Americanul Damien Lamone Kinloch are şi el un CV important, cu cluburi din Turcia, Franţa, Polonia şi Ucraina, ţări cu baschet mult mai evoluat decât cel din România. Sezonul trecut, Kinloch a evoluat în 22 de meciuri la Gaz Metan, unde a fost coleg cu Uros Velickovic. În această perioadă, a avut o medie de 5,1 puncte pe meci, 3,5 recuperări şi procentaje de peste 60% la aruncările libere şi de la semidistanţă.

Kinloch va ajunge la Piteşti miercuri, 26 octombrie, iar antrenorul Tudor Costescu intenţionează chiar să-l folosească în următoarea partidă de campionat, cu ELBA Timişoara, de sâmbătă, de pe teren propriu!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90