930×122 CAPRA 5

bcm_pitesti_start

BCM U Piteşti, la a patra înfrângere consecutivă

Este clar, echipa de baschet a intrat în degringoladă! Sâmbătă seara, BCM U Piteşti a pierdut al patrulea meci consecutiv în campionat, şi va urma mai mult ca sigur şi al cincilea, deoarece următoarea adversară este chiar campioana ţării, Poli U Mobitelco Cluj! În aceste condiţii, obiectivul echipei, prinderea unui loc în play-off-ul de opt este, pus în pericol după disputarea a doar o treime din campionat! CSM Bucureşti a învins fără emoţii, pe teren propriu, cu 82-70.

Antrenorul Tudor Costescu ar trebui să ceară Federaţiei schimbarea regulamentului, dacă mai speră ca echipa sa să mai joace de la egal la egal cu oponentele din Divizia A la baschet: meciurile să înceapă cu repriza a doua, iar primele două sferturi din repriza întâi să fie eliminate definitiv din joc! Asta deoarece în ultimele şase meciuri din şapte disputate până acum în această ediţie de campionat, piteştenii au pornit cu handicap şi au trebuit să lupte foarte mult pentru a recupera ceea ce au pierdut în primele 20 de minute. Şi la Bucureşti, în faţa unei echipe care nu reprezintă mare lucru în baschetul românesc, dar care a reuşit să-i înregimenteze pe internaţionalii români Căruţaşu şi Fometescu, BCM U Piteşti a avut un start mizerabil. Primele două sferturi, formaţia piteşteană nu a contat deloc, semn că nu numai Kazarnovski era de vină pentru evoluţia sub aşteptări.

După 43-25 la pauză, era prea puţin lucru de făcut. Însă, piteştenii s-au apucat, metodic, să reducă din avantaj. Vujacic a reuşit trei aruncări de la distanţă, fiind suplinit de colegii lui, dar prea puţin, pentru a recupera o diferenţă de 18 puncte. Ca de obicei, ultimul sfert a aparţinut în totalitate formaţiei antrenate de Tudor Costescu, însă a fost mult prea târziu pentru a mai putea emite pretenţii la victorie. Diferenţa minimă la care s-au apropiat oaspeţii a fost de nouă puncte (78-69), scorul final fiind 82-70.

BCM U Piteşti se stinge încetul cu încetul, după startul furibund din Cupa României şi din campionat. Deja a înregistrat a patra înfrângere consecutivă şi, mai mult ca sigur, va veni şi a cincea, fiindcă este greu de crezut că va putea emite pretenţii în faţa campioanei Poli U Mobitelco Cluj. Meciul se va disputa vineri în Sala Trivale, acolo unde piteştenii nu au cunoscut încă gustul victoriei în această ediţie de campionat.

CSM Bucureşti – BCM U Piteşti 82-70
(20-13, 23-12, 19-18, 20-27)

CSM Bucureşti: Martinic 33 (2×3), Gallimore 17 (1×3), McKenzie 9, Duncan 8, Căruţaşu 7, Fometescu 4, Urucatu 2, Ljubojevic 2. Antrenor: Hristu Sapera
Au mai jucat: Vizitiu, Tudosă
BCM U Piteşti: Popa Calotă 17 (1×3), Vujacic 15 (3×3), Stefanovic 14 (1×3), Velickovic 13 (1×3), Kinlock 6, Hallett 5 (1×3). Antrenor: Tudor Costescu
Au mai jucat: Chirof, Isleam

Arbitri: Laurenţiu Grigoraş, Laszlo Bukureşti, Liviu Ioniţă
MVP-ul meciului: Goran Martinic (CSM Bucureşti)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90