New Profesional Consult 930 x 122

    BCM_U_Pitesti

    BCM U Piteşti poate să stea liniştită: nu retrogradează nimeni!

    După cinci înfrângeri consecutive în campionat, orice echipă îşi poate pune problema că există şi riscul de a retrograda în eşalonul inferior. În ciuda aşteptărilor mari de la începutul sezonului, BCM U Piteşti este pe topogan şi nu se ştie când îşi va reveni, mai ales că în weekend are o deplasare grea, la Oradea. Însă, vestea bună este că nu va retrograda nicio echipă anul acesta, din Divizia A masculină de baschet! Aşa că piteştenii pot lua bătăi fără număr liniştiţi…

    Deşi pe site-ul Federaţiei Române de Baschet este stipulat clar faptul că la finalul sezonului 2011-2012 vor retrograda două echipe, ultimele din clasamentului stabilit în urma play-out-ului, conducătorii cluburilor din baschetul românesc ştiu altceva: că Federaţia va trece de la anul la un campionat cu 18 echipe, ceea ce înseamnă că din Divizia A nu va retrograda nimeni, iar din Divizia B vor veni două formaţii. Pentru ca informaţia pe care o cunosc oamenii din baschet să devină şi oficială, este nevoie de o hotărâre a Biroului Executiv al Federaţiei, comisie care este formată în marea ei majoritate din… şefii cluburilor!

    BCM U Piteşti joacă în fieful unui fost campion din 2000
    Unul dintre baschetbaliştii care au contribuit la câştigarea singurului titlu din istoria clubului piteştean, Şerban Sere, este acum manager al echipei CSM Oradea, nimeni alta decât viitoarea adversară a lui BCM U Piteşti. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 19, în Sala „Antonio Alexe”, iar duminică, de la ora 20, va putea fi văzută în reluare la Digisport3. La ora actuală, echipa se află pe locul 12 al clasamentului, la două puncte distanţă de locul 8, care asigură intrarea în play-off.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90