New Profesional Consult 930 x 122

    Popovic_baschet

    BCM U Piteşti s-a întărit cu un sârb

    După aducerea americanului Damien Kinlock, echipa masculină de baschet a mai făcut o achiziţie în plin sezon: l-a transferat pe sârbul Slobodan Popovic de la CS Otopeni. Conducerea clubului piteştean a profitat de faptul că formaţia ilfoveană a renunţat la toţi străinii din lot şi l-a înregimentat imediat pe Popovic. Culmea, sârbul va debuta la BCM U Piteşti sâmbătă, 26 noiembrie, ora 18, chiar împotriva echipei la care a evoluat până acum o săptămână!

    Lucrurile încep încet-încet să reintre în normal la echipa piteşteană de baschet. Era şi cazul, după cinci înfrângeri consecutive în campionat… Sâmbătă, BCM U a câştigat la Oradea, după un meci dramatic, iar luni a făcut un nou transfer. Antrenorul Tudor Costescu îl va avea la dispoziţie pe sârbul Slobodan Popovic, adus de la CS Otopeni. Popovic a evoluat în acest sezon în 7 meciuri, în care a reuşit să marcheze 110 puncte în total, adică o medie de 15,71 puncte pe meci. De la BCM U Piteşti, doar Uros Velickovic are o medie mai bună decât Popovic!

    Damien Kinlock, ales jucătorul etapei!
    Slobodan Popovic este al doilea transfer efectuat de BCM U Piteşti după începerea campionatului. Primul este americanul Damien Kinlock. Deşi, iniţial, Kinlock nu a impresionat în primele două meciuri, la Oradea şi-a arătat cu adevărat valoarea. Pivotul american a contribuit din plin la succesul noii sale formaţii, motiv pentru care Federaţia Română de Baschet l-a desemnat „Jucătorul etapei a 9-a”. Şi nu oricum, ci pe cifre! Kinlock a realizat o statistică impresionantă, cu un indice de eficienţă de 23 de unităţi în 31 de minute jucate, având un randament de 0,74. În timpul petrecut pe parchet, Damien Kinlock a contabilizat 18 puncte, 15 recuperări, 2 pase decisive şi o intercepţie, plus un procent de 78% la aruncările de 2 puncte (7 din 9) şi un procent de 44% la aruncări libere (4 din 9). Damien Kinlock i-a depăşit în ierarhia Federaţiei pe conaţionalii lui Allen Durham (Dinamo), Dominique Archie (BC Timişoara) şi David Steffel (Energia Rovinari), dar şi pe Cătălin Burlacu (CSU Ploieşti).

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90