NOR CURIER 930X122

    Program_meci

    BCM U Piteşti – SCM Craiova, azi, de la ora 18

    La primul meci acasă în acest nou sezon baschetbalistic, spectatorii piteşteni vor avea o surpriză: pot intra în posesia unui program de meci profesionist realizat, în culori, care să facă mai uşoară „împrietenirea” cu nou-veniţii la BCM U Piteşti. Vedeta primului număr al programului de meci este ruso-israelianul Anton Kazarnovski.

    Astăzi, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Trivale, BCM U Piteşti va juca primul meci pe teren propriu din cadrul campionatului naţional de baschet masculin. Adversară îi va fi SCM Craiova, formaţie care în acest an se va lupta pentru salvarea de la retrogradare.

    După trei victorii din trei meciuri oficiale, la Piteşti este semn că se vrea din nou performanţă. Venind în întâmpinarea iubitorilor baschetului, organizatorii vor pune la dispoziţie programe de meci special create pentru acest eveniment, cu intenţia de a mijloci cunoaşterea rapidă a noilor componenţi ai echipei. Primul luat la întrebări este pivotul Anton Kazarnovski, care a declarat în programul de meci: „Îmi doresc să terminăm cât mai sus posibil şi sunt convins că vom reuşi, pentru că suntem o echipă puternică”. Kazarnovski vine în campionatul românesc după patru ani petrecuţi în Germania şi alţi patru în Israel, două ligi cu mult superioare celei de la noi.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90