930 x122 grota rece

bcm u

BCM U ȘI-A PREZENTAT AZI LOTUL! VEZI GALERIE FOTO!

BCM U Pitești și-a prezentat astăzi lotul de jucători și tehnicieni cu care va debuta și va evolua în noul sezon competițional la baschet masculin. Prezentarea a avut loc la Sala Sporturilor, în prezența primarului Tudor Pendiuc.

Citiți și: Pitești: Bărbat tăiat cu un ciob la jocurile de noroc. Ce spune Poliția

Sub coordonarea antrenorului principal Hristu Șapera, de la Marko Sutalo, Radenko Pilcevic, Ron Ross, Yurii Fraseniuk, Stevan Milosevic, Krys Faber și până la Cezar Stănescu, Alexandru Neguț, Mihai Căprărescu, Cornel Alexiu sau Lucian Chirof, BCM U își propune ca și în noul sezon să facă performanță. Este un sezon care va debuta pe 27 septembrie cu un meci în Cupa României în deplasare cu Gaz Metan Mediaș (returul se va juca în Pitești pe 1 octombrie).

”Obiectivul nostru este clar: accederea în play-off-ul campionatului. Desigur, ne dorim să facem o figură cât mai frumoasă, dar din nou avem o echipă nouă şi va trebui să dăm dovadă de răbdare. Am disputat o serie de meciuri amicale, atât în țară, cât şi în străinătate, iar eu spun că au fost foarte utile. Utile pentru a ne cunoaşte mai bine, pentru a ne da seama exact ce anume putem juca împreună, cum putem să omogenizăm această echipă şi pentru a vedea unde avem de lucrat. Ne dorim să accedem mai departe în Cupa României, dar Cupa nu este un obiectiv pentru noi. Eu personal îmi doresc să câştig fiecare meci şi vreau să câştigăm și acest prim meci.”, a declarat Hristu Șapera la prezentarea de astăzi de la Sala Sporturilor din Pitești.

Citiți și: Ce s-a întâmplat la Pitești, aseară, întrece orice imaginație

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90