NOR CURIER 930X122

ionut-badea

Becali il vrea antrenor pe Badea

Pitesti. 02 mai. 2010.
Victoria de sambata obtinuta cu scorul de 3-1 in fata Universitatii Craiova, i-a adus tehnicianului “interist” Ionut Badea, nu doar trei puncte ci si o noua oferta de antrenorat. Dezamagit, dupa un sezon ratat, Gigi Becali, finantatorul Stelei a anunta ca Stoichita va fi dat afara la finalul campionatului, iar locul lui poate fi luat de Ionut Badea, antrenorul echipei FC International. Patronul Stelei a anuntat ca negociaza deja cu antrenorul lui Inter, care nu s-a lasat momentan impresionat de oferta venita dinspre Ghencea.
Becali a declarat ca prima sa optiune pentru antrenor a fost Piturca, insa acesta a impus unele pretentii legate de buget si de transferuri, fapt care l-a facut sa-l aleaga pe Badea. „Daca Piturca nu va dori, atunci va fi un antrenor cu care am luat deja legatura. E din Liga I si mi-a zis ca e sub contract si ca pana la vara nu poate discuta. Nu e secret, e Ionut Badea. Imi place cum joaca echipa pe care o antreneaza si mereu mi-a placut ce stil impune echipelor lui. Si Vali Argaseala mi-a zis ca e o varianta buna, ca Badea e profesor de matematica, deci trebuie sa fie baiat destept”, a decalarat Becali pentru gsp.ro .
Ionut Badea confirma ca a fost sunat de Becali, spune ca e onorat, dar ca oferta patronului Stelei s-ar putea sa-i puna in pericol atingerea obiectivului cu Curtea de Arges. ”Eu sunt antrenorul lui International Curtea de Arges, am un obiectiv de atins cu aceasta echipa si toata energia mea e pusa in slujba atingerii acestui obiectiv. Da, m-a sunat, a vrut sa vorbeasca, dar i-am zis din start ca pana la finalul campionatului nu avem ce discuta. Daca as vorbi acum despre ce va fi atunci inseamna ca as minimaliza munca pe care am depus-o aici, la International, impreuna cu stafful, cu jucatorii, cu toata lumea, iar eu nu voi face asa ceva. Repet, am un obiectiv, sa evitam retrogradarea, si vreau sa-l ating. Altfel, va fi dificil pentru toti cei de aici.Ii multumesc domnului Becali pentru apreciere, insa cred ca s-ar putea, fara sa-si dea seama, sa-mi fi facut un mare rau prin aceste declaratii! Aveam un echilibru la echipa si acum el e pus in pericol,” adeclarat Ionut Badea pentru gsp.ro .
Ionut Badea are 34 de ani si a jucat fotbal ca mijlocas central la Dacia Pitesti, ARO Cimpulung, Dinamo, FC Brasov, Otelul, FC Vaslui si FC Arges. Badea a jucat 135 de meciuri in Liga I si a marcat 4 goluri. In 2007 a devenit antrenor la FC Arges, cu care a promovat din Liga a II-a, iar in sezonul 2008-2009 s-a clasat pe locul 10 cu FC Arges in Liga I. Dupa scandalul “mita in fotbal”, FC Arges a fost retrogradata in Liga a II-a, iar in iarna Badea a plecat din Trivale si a preluat-o pe International Curtea de Arges de pe locul 15.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3