NOR CURIER 930X122

nationala_romaniei

Bilasco, Dica, Tanse si Radut convocati de Lucescu

Pitesti. 20 mai. 2010.
Argesenii revin la nationala de fotbal a Romaniei. Selectionerul Razvan Lucescu a definitivat lotul care va juca cele trei meciuri amicale contra Ucrainei (29 mai, ora 20:30), Macedoniei (2 iunie, ora 20:00) si Honduras (5 iunie, ora 20:30).

La reunirea, programata luni, la ora 13.00, printre cei 24 de jucatori convocati la Centrul de Fotbal Mogosoaia sunt asteptati si trei argeseni: Marius Bilasco de la Unirea Urziceni, Nicolae Dica de la CFR Cluj, Cristian Tanase de la Steaua si Mihai Radut de la International Curtea de Arges. In afara de Bilasco, prezenta celoralti trei reprezinta o surpriza mai mai mare sau mai mica, tinad cont ca Tanase nu a jucat constant la Steaua, iar cand a facut-o nu a multumit pe nimeni, Dica revine dupa o lunga absenta la nationala, iar pentru Radut este o premiera, elevul de 19 ani al lui Ionut Badea fiind unul dintre componentii lotului de tineret al Romaniei.
Iata care este componenta intregului lot convocat de selectionerul Razvan Lucescu:
Portari: Bogdan Lobont (AS Roma), Costel Pantilimon (Poli Timisoara) si Silviu Lung jr. (U Craiova)
Fundasi: Vasile Maftei, George Galamaz (ambii Unirea Urziceni), Ovidiu Dananae (U Craiova), Gabriel Tamas (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Palermo), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Razvan Rat (Sahtior Donetk) si Laszlo Sepsi (Poli Timisoara)
Mijlocasi: Mihai Roman (FC Brasov), Mihai Radut (International Curtea de Arges), Mirel Radoi (Al-Hilal Saudi Club), George Florescu (FC Alania Vladikavkaz), Tiberiu Ghioane (Dinamo Kiev), Razvan Cocis (Poli Timisoara), Cristian Tanase (Steaua) si Ciprian Deac (CFR Cluj)
Atacanti: Daniel Niculae (AJ Auxerre), Andrei Cristea (Dinamo), Nicolae Dica (CFR Cluj), Marius Bilasco (Unirea Urziceni) si Ionut Mazilu (FC Arsenal Kiev)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3