New Profesional Consult 930 x 122

andrei prepeliță

Bombă la FC Argeș! Prepeliță, tras pe linie moartă!

Consiliul Director al Clubului FC Argeș a analizat în această seară, într-o ședință de urgență, rezultatele slabe ale echipei după cele 15 partide disputate în Superligă.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Potrivit unui comunicat oficial al Consiliului Director, Andrei Prepeliță, antrenorul FC Argeș, ar urma să fie tras pe linie moartă.

De echipă, începând de mâine, se va ocupa Constantin Schumacher.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Amănunte, în comunicatul de mai jos:

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

4 comentarii

  • Andrei spune:

    Liga2 va mănâncă. Nu e posibil ca echipa sa fie condusă de Primarul orașului

  • CRISTIAN STANCU spune:

    Sper ca asta cu Schumacher sa fie temporar,ca si el are „meritele „lui.a facut parte din gasca lui Potarniche. Aduceți un antrenor cu experienta,chiar si STRAIN. Croitoru,Gâlcă,etc.A,da,si scăpați si de IPA,ca nu le are cu managementul sportiv.Au adus numai gloabe.

  • Ionuț spune:

    Ha,ha 😀. Mare schimbare! Aceiași Mărie,dar cu altă pălărie. Cum rămâne cu Costel Gâlcă?

  • Andrei spune:

    Prepelita fără licența,Ghiță secund fără licența ,Paul Coobanu secund fără licența , Vlădoiu zero ca experiența in conducere , Primar mai rău ca Gigi Becali. In concluzie o adunătura de prosti puși politic doar in România se poate așa ceva. Va bateți joc de banii oamenilor in loc sa faceți ceva pt ei plătiți fotbaliști cu 10000€ pe luna

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3