930 x122 grota rece

Bravo lor! Medalii pentru tinerii karatiști din Mioveni!

Campionatul Național de karate shotokan de la Reghin, desfășurat în perioada 2-3 noiembrie, a fost unul extrem de reușit pentru sportivii secției de profil a clubului CS Dacia Mioveni 2012.

Au participat aproximativ 250 de sportivi de la 22 de cluburi din țară, la copii și under 21. Reputatul antrenor Sebastian Ene (4 Dan) a fost însoțit de 7 sportivi, care au fost prezenți în premieră la o competiție de o asemenea anvergură: Alexandra Stanciu, Ștefan Stanciu, David Dumitra, Leonard Vlad, Antonio Elisei, Cătălin Georgescu și Laurențiu Catrinescu. Sportivii argeseni au obținut 3 medalii: aur prin Antonio Elise, argint prin Alexandra Stanciu și bronz prin Laurențiu Catrinescu.

După ce a promovat cu succes sportul de masă, CS Dacia Mioveni 2012 a dovedit astfel că poate face și performanță în competițiile naționale. „Sunt foarte mulțumit că am obținut 3 medalii la aceste Naționale! Este o performanță deosebită în condițiile în care sportivii s-au pregătit 5-6 luni pentru concurs. Menționez că pentru o astfel de competiție perioada de pregătire necesară este de 14-16 luni. Sunt speranțe pentru un parcurs la fel de bun și în continuare, dar este necesară lărgirea bazei de selecție a sportivilor. Țin să le mulțumesc conducerii clubului și autorităților locale pentru că au asigurat această deplasare! Cu siguranță vom încerca și în continuare să obținem rezultate pe măsură”, declară antrenorul Sebastian Ene.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3