930×122 CAPRA 5

    wallace_brazilianul

    Brazilianul Wallace vrea să rămână la FC Argeş, în ciuda ofertelor

    Trei fotbalişti de la FC Argeş au atras atenţia cluburilor din prima ligă, după meciurile bune făcute în acest început de campionat: portarul Croitoru, brazilianul Wallace şi atacantul Cârstea. Prezent azi la conferinţa de presă a clubului, Wallace s-a declarat mulţumit de prestaţia sa, cu toate că s-ar fi putut şi mai bine. Fundaşul central împrumutat de la Albota spune că ar vrea să rămână la FC Argeş, indiferent de oferta primită pe adresa lui, inclusiv cea de la „clubul mamă”.

    „Am făcut un tur de campionat bun, puteam să avem mai multe puncte, s-au pierdut câteva pe greşelile noastre. Dar nimeni nu a avut încredere în noi, fiindcă nu am mers bine în amicale, aşa că a fost bine până la urmă”, a declarat Wallace. Brazilianul vrea trei victorii din ultimele trei meciuri, pentru a-şi asigura locul 3 pentru vacanţa de iarnă: „Vreau să luăm 9 puncte în ultimele trei etape, ca să rămânem acolo, sus. Unirea Alba Iulia are echipă bună, masivă, cu jucători buni, dar noi suntem mai buni decât ei„.

    Wallace Da Silva nu este jucătorul lui FC Argeş, ci este împrumutat de la divizionara C Girom Albota. În cazul în care Albota reuşeşte promovarea în Liga a II-a, brazilianul ar trebui să revină la „clubul mamă”, dar acesta spune că s-a obişnuit în Trivale şi nu ar dori să plece de aici. „Ar trebui să reuşim să-l păstrăm”, a completat antrenorul Viorel Dumitrescu, lăsând să se înţeleagă că şi alte grupări sunt interesate de achiziţionarea lui.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90