New Profesional Consult 930 x 122

    Baschet_cu_Craiova

    Bucurie la Pitesti: BCM U a castigat Cupa Romaniei la baschet masculin!

    Bucurie maxima la Pitesti sambata noaptea! BCM U a reusit sa castige Cupa Romaniei la baschet, invingand-o intr-un meci foarte frumos pe BC Timisoara. Victoria a fost udata cu sampanie in fata Primariei Pitesti, la miezul noptii.

     

    Sambata, 18 februarie 2012, echipa masculina de baschet BCM U Pitesti a invins cu 91-78 pe BC Timisoara, in finala Cupei Romaniei, disputata sambata seara la Arena de Baschet din Bucuresti.

    Condusa cu 43-36 la pauza mare, echipa din Pitesti a dominat ultimele doua sferturi, castigand primul trofeu de acest tip din istoria clubului. Baschetbalistii din Pitesti mai au insa in palmares si tricourile de campioni in 1999/2000.

    Cei mai buni marcatori ai pitestenilor au fost Vujacic si Velickovic , cate 25 de puncte. Velickovic a facut parte din lotul cu care Timisoara, adversara de sambata seara, a castigat Cupa in urma cu doua editii.

    Imediat dupa meci, jucatorii i-au aruncat in sus de bucurie pe antrenor si pe primarul Tudor Pendiuc, prezent la finala. Pendiuc este cel care a acordat in ultima perioada cel mai important sprijin echipei, prin implicarea municipalitatii.

    La Pitesti, galeria a venit la Primarie sa ii felicite pe jucatori, iar in Cupa Romaniei a fost turnata sampanie din care toata lumea a baut, fericita de rezultat.

    In finala mica, CSM Oradea a invins pe CSM Bucuresti cu 77-74.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3