NOR CURIER 930X122

baschet

BUGET DE MILIOANE PENTRU FC ARGEŞ

Buget de milioane pentru FC Argeş. Clubul FC Argeş va avea în acest an un buget de 8.800.000 de lei, sumă asigurată din fonduri locale.

Citiți și: Bianca, steaua Piteștiului! Tatăl acesteia, polițist local, eroul care a salvat o viață

Banii sunt pentru acoperirea nevoilor tuturor secţiilor clubului: fotbal, baschet, handbal şi box. Cele mai mari costuri sunt pentru fotbal.

Consiliul Local Pitești caută de mai mult timp un investitor care să preia echipa de fotbal, care activează în Liga a II-a. Deocamdată, însă, fără succes, deşi au existat discuţii cu mai multe persoane potente financiar.

Citiți și: Antrenorul Rapidului a fost bătut la Pitești

Dacă nu este preluată de un investitor privat, echipa de fotbal nu va avea drept de promovare pe prima scenă fotbalistică a ţării, legislația interzicând promovarea în Liga I a echipelor susţinute exclusiv cu bani de la bugetul local.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90