930 x122 grota rece

    postoaca

    Camelia Postoaca, argint al campionatul national de seniori

    Ziua de duminică a fost una extraordinară pentru jucătoarea câmpulungeancă de tenis Camelia Poştoacă, înregimentată la CS Pristavu. Ea a devenit vicecampioană naţională la seniori, feminin şi a câştigat şi bronzul la dublu mixt alături de Gabriel Poştoacă.

    Campionatul Naţional ROMSTAL Individual Seniori 2012 s-a încheiat duminică la Buzău, odată cu disputarea finalelor în probele de simplu feminin şi simplu masculin.

    La simplu feminin, Camelia Poştoacă a pierdut, din păcate, finala în faţa mai tinerei adversare Bernadette Szocs, legitimată la CSM Bistriţa, cu scorul de 0-4. În ciuda unei evoluţii extraordinare, Camelia a „căzut” în finală în faţa unei Szocs care a fost în formă de graţie. Poştoacă intrase în finală după ce trecuse de Andrada Vincze, iar Bernadette Szocs trecuse de Daniela Dodean. Din păcate, extraordinara jucătoare de la Câmpulung, premiată şi la nivel european, a trebuit să se mulţumească cu argintul, într-o competiţie în care, alături de Szocs, a arătat că tânara generaţie a ajuns deja să domine jucătoarele mai titrate şi cu mai multă experienţă.

    La dublu mixt, fraţii Gabriel şi Camelia Poştoacă au terminat competiţia pe locul trei după ce au învins cuplul constănţean Cazacu Alexandru / Hirici Cristina (CS Volei Club 2004 / CS Farul).

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90