930×122 CAPRA 5

    U_Cluj_-_CFR

    Campioana României la fotbal se decide pe teren

    Tribunalul pentru Arbitraj in Sport de la Lausanne a instiintat cluburile Universitatea Cluj si CFR ca meciul direct, programat pentru rejucare, se va disputa conform deciziei LPF: vineri seara, 18 mai, de la ora 21,30. CFR Cluj, nemultumita de hotararea rejucarii, ceruse TAS sa anuleze dispozitia similara a Ligi Profesioniste de Fotbal, informeaza Hotnews.

    Partida Universitatea – CFR Cluj, programata la 8 mai, a fost suspendata in minutul 27, dupa o serie de incidente izbucnite intre cele doua formatii, care au culminat cu lovirea capitanului de la CFR de catre un angajat al echipei organizatoare.

     

    Arbitrul Alexandru Tudor nu a reusit sa explice cu exactitate motivele pentru care a suspendat meciul: raportul sau, scris in trei versiuni, este contradictoriu.

    In acest context, nici decizia LPF nu a adus mai multa lumina: CFR sustine ca rejucarea nu este acoperita de nicio prevedere regulamentara, motiv pentru care a facut apel declarativ la TAS.

    Daca U Cluj invinge, atunci titlul se va juca in ultima etapa cand CFR Cluj are meci cu Steaua iar FC Vaslui cu U Cluj. Atat Steaua, cat si FC Vaslui spera sa castige titlul, avand sanse doar daca CFR pierde.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90