Donaris 930 x 122

carte

CARTE DESPRE FC ARGEȘ, LANSATĂ LA CENTRUL CULTURAL MIOVENI

Istoria clubului de fotbal reprezentativ pentru judeţul nostru, FC Argeş, a fost cuprinsă într-un volum scris de directorul Teatrului „Alexandru Davila” din Piteşti, Sevastian Tudor.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Cartea „FC Argeș, 60 de ani în fotbalul de performanță (1953-2013). Un secol de performanță (1915-2015)” a fost editată şi tipărită la Tipografia Mioveni.

Lansarea volumului va avea loc în Mioveni, vineri, 26 iunie, începând de la ora 16, în sala de spectacole a Centrului Cultural Educativ.

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

La eveniment, care face parte din programul activităţilor prilejuite de Zilele Oraşului Mioveni, vor participa foşti mari jucători, antrenori sau directori ai clubului alb-violet, precum Ilie Bărbulescu, Radu I, Radu II. Radu III, Constantin Stancu, Jean Barbu, Bogdan Vintilă, Dănuţ Coman sau Adrian Neaga.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3