Donaris 930 x 122

fcarges_antrenament

Catalin Barbu conduce FC Arges

Pitesti. 07 aprilie 2010.
FC Arges alearga dupa promovare cu un nou presedinte. Dupa ce in ultimii ani clubul alb-violet a lost condus de contabili si directori, de azi, presedinte in Trivale a fost numit un om de fotbal in persoana lui Cristi Negru, fost jucator si antrenor.

 

Incepand de azi, Clubul FC Arges are un nou presedinte dupa ce in locul interinarului Severius Stancu a fost numit fostul jucator alb-violet, Catalin Barbu. „Voi conduce clubul de acum incolo! Incerc sa fiu corect si sa iau deciziile corecte si sa nu favorizez pe nimeni” spunea noul presedinte, imediat dupa instalare.
Proaspatul presedinte a mai declarat ca echipa nu are voie sa ia in calcul alta optiune decat obiectivul final si anume promovarea. Desi in cadrul consiliului de administratie al FC Arges a fost luata in dicutie posibilitatea ca echipa sa se mute la Mioveni, noul presedinte spune ca acest lucru este putin probabil sa se intample. Chiar si asa, cu toate ca dosarul de licentiere pentru campionatul 2010-2011 a fost intocmit pentru stadionul din Trivale, Catalin Barbu nu ascunde faptul ca au fost deja purtate dicutii in acest sens cu primaria din Mioveni ca si solutie de siguranta. Clubul alb-violet a luat in calcul posibilitatea mutarii echipei la Mioveni dupa ce consiliul local Pitesti a obligat clubul sa achite factura utilitatilor si cheltuielilor de intretinere ale arenei din Trivale in valoare de 370 milioane lei vechi lunar.
FC Arges va intalni sambata pe FC Baia Mare, in cadrul etapei a 22-a din Seria a II-a. Aflati in lupta pentru promovare, alb-violetii nu mai doresc sa risipeasca puncte si isi propun victoria la Baia Mare pentru a spera la prima pozitie in clasament. In momentul de fata, formatia antrenata de Cristi Negru se afla la egalitate de puncte cu Dacia Mioveni, la doua puncte distanta de liderul FCM Tg. Mures.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90