930×122 CAPRA 5

    HANDBAL

    Echipa de handbal feminin a Primăriei Piteşti are gânduri mari

    Primăria Piteşti finanţează de anul trecut şi o echipă de handbal feminin, care activează în Liga a II-a. Municipalitatea a prezentat astăzi lotul de jucătoare şi obiectivele pentru noul sezon, care va începe la finalul săptămânii în curs.

    Primul meci va fi cu echipa din Slatina, o adevărată pepinieră de jucătoare valoroase. Primarul Tudor Pendiuc a spus că Primăria sprijină sportul, iar ambiţia cea mai mare este ca în curând să avem o echipă de handbal feminin pe prima scenă a ţării!

    „Ne punem mari speranţe în echipă. Lotul e unul tânăr şi dornic de afirmare, iar staff-ul tehnic este unul performant”, a declarat primarul.

    „Sperăm ca în cel mai scurt timp să ajungem în Liga Naţională. Nu suntem adepţi ai sportului de mâna a doua, atacăm podiumul”, a punctat, la rândul său, directorul tehnic Paul Mihăilă.

    Echipa este antrenată de Bogdan Burcea (fost antrenor la Universitatea Craiova în prima Ligă). În lot sunt 19 jucătoare, aproape toate studente în Piteşti. Din lot face parte şi Florentina Lopătaru, de la defuncta Oltchim Râmnicu Vâlcea. Cea mai experimentată jucătoare este Adriana Dodan, venită de la Dunărea Galaţi.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3