EcoMoto 930×122

    minge

    Ce meci și ce scor! FC Argeș și Dulcea au făcut spectacol la Brașov!

    FC Argeș continuă seria rezultatelor bune. Astăzi, piteștenii au încheiat la egalitate meciul disputat în deplasare la Corona Brașov.

    Alb-violeții au remizat, scor 3-3, cu liderul seriei a doua a Ligii II. Atât scorul, cât și evoluția lui au fost extrem de interesante. Primul gol a fost marcat de gazde, în minutul 7, prin Coman. FC Argeș a egalat repede, în minutul 15, autor fiind Dulcea. În minutul 24, același Coman îi readuce pe brașoveni în avantaj: 2-1. Cu 4 minute înainte de finalul primei reprize, tot Dulcea restabilește egalitatea pe tabela de marcaj: 2-2. În a doua repriză, în minutul 59, piteștenii preiau pentru prima dată conducerea: 2-3, prin reușita aceluiași Dulcea! Gazdele egalează în minutul 78, prin Damian. În minutul 87, Corona mai marchează o dată, dar golul lui Marcăș este anulat pe motiv de off-side. Deși partida a fost prelungită cu 5 minute, scorul a rămas neschimbat până la final: 3-3.

    Rezultatul și maniera în care au jucat alb-violeții pe terenul unei echipe care din sezonul viitor va evolua în Liga I sunt cu atât mai de aplaudat cu cât clubul FC Argeș se află într-o situație deloc fericită. Amintim că familia Penescu a anunțat că renunță la club, fiind dispusă să îl predea fără bani. Primarul Tudor Pendiuc a primit o înștiințare scrisă în acest sens de la patron, Andrei Penescu. Pendiuc spune, însă, că mai întâi va fi făcută o analiză a situației financiare a clubului și abia apoi va decide dacă Primăria va prelua sau nu FC Argeș. Actuala conducere a avertizat că FC Argeș riscă să se desființeze dacă nu i se va găsi un nou patron și investitor. Auzind vestea, internaționalul piteștean Adrian Mutu și-a declarat disponibilitatea de a ajuta financiar clubul la care a crescut ca fotbalist.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90