Donaris 930 x 122

cfr-cluj-mircea-rosca

CFR campioana, dupa ce a invins Interul lui Badea

CFR Cluj a câştigat, pentru a doua oară în istoria sa, titlul de campioană a României, în urma victoriei de sâmbătă, scor 2-1, de pe teren propriu, cu Internaţional Curtea de Argeş, în etapa a XXXIII-a, penultima, a Ligii I. Interul are nevoie de o victorie în ultima etapă, cu Steaua, pentru a evita retrogradarea.

Pentru CFR Cluj au marcat Bud ’32 şi Deac ’75, în timp ce pentru Internaţional Curtea de Argeş a înscris Apostu ’67.
1-0: în minutul 32, Peralta a trimis o pasă printre fundaşii argeşeni, Vieira a ratat intercepţia, Bud a recepţionat balonul aproape de careul mic al oaspeţilor şi a şutat peste portarul Marius Popa.
1-1: în minutul 67, Matei a centrat în careul gazdelor, Bogdan Apostu reuşind să marcheze printr-o lovitura de cap.
2-1: în minutul 75, Deac a reuşit să marcheze pentru CFR Cluj după o preluare pe piept în careul oaspeţilor şi un şut care a intrat în plasă după ce a lovit şi bara porţii lui Popa.
Vieira, fundasul împrumutat de CFR la Inter a avut două intervenţii greşite care au fost decisive în marcarea golurilor.
Sursa: mediafax
{loadposition inside}

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90