New Profesional Consult 930 x 122

nicos_sofer

CJ Arges dispus sa ajute FC Arges

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, nu exclude implicarea in sustinerea financiara a FC Arges, mai ales in conditiile in care Consiliul inca mai este actionar la societate. Mai intai insa, Nicolescu vrea sa afle care este situatia clubului dupa anuntul facut de fratii Penescu, urmand sa puna la cale un plan de actiune alaturi de primarul Tudor Pendiuc.

“O sa ma consult cu primarul Tudor Pendiuc. Deocamdata, nu stiu nimic oficial. Am primit informatii din anunturi colaterale. Stiu ca se discuta si in Consiliul Local situatia, mai ales ca administrarea clubului va ramane in sarcina Primariei Pitesti. Nu fug de colaborari. Am incercat sa sustinem mereu F.C. Arges pentru ca este echipa fanion a judetului. Oricum, inca mai suntem actionari, pe deasupra”, a afirmat presedintele C.J. Arges. {loadposition inside}

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90