New Profesional Consult 930 x 122

campioni

CLUBUL SPORTIV DARTS MIOVENI, DUBLU CAMPION NAŢIONAL

Darts-ul sau aruncatul la ţintă cu săgeţi este un sport care câștigă tot mai mulți adepți în Argeș. Cei care doresc să facă din darts mai mult decât o pasiune se pot înscrie la Clubul Sportiv Darts Mioveni, club care a obţinut două titluri de campion naţional şi o mulţime de alte premii la fel de importante.

Citiți și: INSTITUȚIILE PUBLICE DIN MIOVENI, CONFRUNTARE SPECTACULOASĂ

CS Darts Mioveni are 17 jucători legitimaţi la federația română de profil, jucători care participă activ la concursuri regionale, naţionale şi internaţionale. În prezent, cele mai bune locuri ocupate de membrii clubului în clasamentul național sunt următoarele: Alin Burcea (locul 6, cu 88 de puncte), Sorin Cristu (locul 7, cu 85 de puncte), Sorin Turcu (locul 21, cu 61 de puncte) și Doru Cîrstea (locul 24, cu 58 de puncte).

De asemenea, CS Darts Mioveni este organizatorul Campionatului Local de Darts, competiţie care se desfăşoară în sistem de grupe cu maxim 8 jucători. În cadrul grupelor formate componenții joacă fiecare cu fiecare.

Citiți și: CS DARTS MIOVENI, ETAPĂ ÎN CAMPIONATUL NAȚIONAL

Toţi cei interesaţi să facă performanță în acest sport se pot legitima la CS Darts Mioveni. Pentru mai multe informaţii:

Adresă: Mioveni, strada Tudor Mușatescu, Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, etaj 1

Site: www.dartsclubmioveni.ro

Preşedinte: Costin Laurenţiu Spânu (număr de telefon 0723.529.850 și e-mail presedinte@dartsclubmioveni.ro)

Vicepreşedinte: Ion Cojocaru (număr de telefon 0744.762.176 și e-mail vicepresedinte@dartsclubmioveni.ro). (Foto: Facebook)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90