Donaris 930 x 122

    cros_pitesti

    Competitie internationala la Pitesti

    Autorităţile locale din Piteşti au prins gustul competiţiilor internaţionale. În acest sens, pentru anul viitor deja se are în plan o astfel de competiţie, în domeniul atletismului. Recent, la Piteşti a avut loc Cupa Europei la judo, un concurs de înalt nivel.

     

    Tudor Pendiuc, primarul municipiului Piteşti, afirmă că lucrările pentru modernizarea pistei de atletism de la stadionul Nicolae Dobrin vor fi gata în acest an, iar pentru anul viitor se are în vedere organizarea unei competiţii de amploare la Piteşti. Este vorba de un concurs internaţional de atletism care ar urma să se desfăşoare pe noua pistă. Manifestarea este plănuită să aibă loc chiar de Ziua Piteştiului, deci pe data de 21 mai 2013.

    Încă de pe acum se fac planuri pentru organizarea acesteia, în organizare urmând să fie implicate şi autorităţile din domeniul tineretului şi sportului de la nivel judeţean.Primăria vrea să dezvolte mai multe ramuri sportive până atunci, respectiv să înfiinţeze o secţie de scrimă, una de handbal feminin sau să reactiveze la un nivel înalt secţia de atletism, dar în cadrul Sport Club Municipal.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90