930 x122 grota rece

international_meci

Condamnati sa castige

Pitesti. 16 martie 2010.
FC International este condamnata sa obtina cel putin un punct din confruntarea de azi cu FC Brasov. Desi ambele echipe vin dupa o serie de partide dezamagitoare, tehnicianul Brasovului, Viorel Moldovan n-a uitat esecul usturator din etapa trecuta, cu Craiova, terminat 3-0 si le transmite elevilor sai sa se razbune in confruntarea cu International Curtea de Arges. „Din pacate, am mari probleme de lot, nu mai putin de trei jucatori, Abrudan, Ilyes si Cristescu, fiind suspendati. Chiar nu stiu cum voi face echipa. Despre atacanti ce sa mai spun? Ma simt ca un magician care baga mana intr-un joben si scoate numele pe care sa il trimita in teren.Imi este foarte greu sa aleg atacanti, pentru ca toti sunt inconstanti in joc. Inca nu mi-am revenit dupa cosmarul de la Severin si ma simt precum un caine turbat, caruia ii vine sa muste. Sper totusi ca aceasta suferinta sa o simta si jucatorii mei, iar in meciul cu International Curtea de Arges sa ii vad ca musca efectiv din adversari”, a declarat Viorel Moldovan.
Desi situatia din clasament a Interistilor este mai mult decat ingrijoratoare, patronul Benone Lazar a tinut sa precizeze ca antrenorul Ionut Badea nu este in situatia de a fi inlocuit la echipa. „Nu s-a pus nici o clipa problema inlocuirii lui Ionut Badea. Fata de tur, echipa joaca altceva, se exprima mult mai bine si avem sanse de a ne salva de la retrogradare.”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90