New Profesional Consult 930 x 122

    mioveni_petrolul02

    Conducerea CS Mioveni şi-a ameninţat jucătorii

    După al şaptelea rezultat negativ înregistrat consecutiv de CS Mioveni, conducerea clubului a luat măsuri! I-a convocat de urgenţă pe antrenori şi pe jucători şi i-a ameninţat că, dacă nu redresează situaţia până la finalul sezonului de iarnă, mulţi vor fi daţi afară, iar cei ce vor rămâne vor avea contractele micşorate cu până la 50%! Însă, va fi greu pentru fotbalişti să se redreseze tocmai acum, când în următoarele două etape vor întâlni echipele aflate pe locurile 1 şi 2 în clasament: Dinamo şi CFR Cluj!

    CS Mioveni a pierdut din nou la scor în Liga I: 0-4 la Braşov! Pe lângă faptul că situaţia este de-a dreptul îngrijorătoare în clasament, ultimul loc şi doar 8 puncte adunate în 14 etape, surprinde neplăcut uşurinţa cu care echipa este umilită! Atât de scorurile înregistrate pe tabela de marcaj, dar şi de actele de indisciplină din timpul meciurilor (numeroase cartonaşe roşii încasate total aiurea)…

    Nemaisuportând situaţia, conducerea clubului i-a convocat la o şedinţă pe antrenorii şi jucătorii echipei CS Mioveni şi le-a pus în vedere ca în ultimele patru meciuri ale anului 2011 să redreseze situaţia în clasament. Dacă nu se va întâmpla aşa, în pauza de iarnă va fi revoluţie, în sensul că vor pleca extrem de mulţi fotbalişti care au dezamăgit, iar celor rămaşi li se vor înjumătăţi contractele!

    Jucătorii galben-verzi au dat vina pe schimbările repetate de antrenori, dar şi pe actele de indisciplină care au rămas nesancţionate de către conducere, fapt ce a dus la proliferarea lor. Cu toate că au recunoscut că este greu să mai schimbe ceva până la finalul sezonului de iarnă, fotbaliştii şi-au luat angajamentul să se autodepăşească. Ceea ce nu ar fi foarte greu, ţinând cont de ultimele rezultate înregistrate…

    CS Mioveni mai are de jucat în acest an patru meciuri, dintre care trei sunt în compania unor formaţii care sunt implicate în lupta pentru titlu! În etapa a 15, la Mioveni va veni Dinamo, apoi echipa se va deplasa la Cluj, pentru meciul cu CFR, în ultima etapă a turului va juca acasă cu Voinţa Sibiu, iar în prima rundă a returului, care va avea loc tot în acest an, CS Mioveni mai merge o dată la Cluj, de data aceasta pentru meciul cu Universitatea.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3