Donaris 930 x 122

protest-arges

Cornel Penescu batut cu oua!

Pitesti. 09 mai. 2010.
Scandal total in Trivale intre infocatii suporteri ai echipei FC Arges si patronul Cornel Penescu. Dupa ce echipa alb-violeta a spus adio promovarii in acest sezon, membrii galeriei au provocat o serie de incidente pe stadionul Nicolae Dobrin, unde s-au raboit mai intai cu fotbalistiul Iulian Tames, cu jandarmii si evident cu conducerea clubului. Protstele au fost incheiate de politie, care a intervenit pentru a-i aresta pe protestatarii care printre injuraturi au provocat si o ploaie de oua peste casa si masina patronului din Trivale, Cornel Penescu.

Spiritele s-au incins la finalul partidei dintre FC Arges si Dacia Mioveni, incheiata cu scorul de 0-1, cand mai multi suporteri au intrat la tribuna zero si l-au injurat si amenintat pe mijlocasul Iulian Tames care se afla cu sotia si fetia la meci, fotbalistul fiind indisponibil pentru meci din cauza unei accidentari. Protstul suporterilor a continuat la poarta parcarii din spatele stadionului, unde au scandat injurii la adresa conducerii, au cerut demisia antrenorului si i-au cerut, din nou, lui Penescu sa vanda echipa.
Monologul suporterilor s-a transformat rapid intr-un dialog deloc prietenos cu jandarmeria, iar in final, oamenii in uniforme albastre i-au evacuat afara din stadion. Aproximativ 10 dintre cei mai inraiti fani alb-violet l-au urmarit pe finantatorul FC Arges pana acasa si inarmati cu oua au luat cu asalt casa, masina si curtea lui Penescu. Distractia le-a fost intrerupta de un echipaj al politiei care a reusit sa-i surprinda in flagrant. Trei dintre suporteri au fost prinsi pe loc, dusi la sectia pentru identificare si amendati cu cate 1.000 pentru tulburarea linistii publice. De mentionat ca cei trei erau minori. Cercetarile continua in acest caz pentru identificarea si sanctionarea tuturor participantilor la incident.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3