930 x122 grota rece

cornel_sorescu

Cornel Sorescu, cel mai bun observator din Liga I!

Piteşteanul Cornel Sorescu a fost votat de către arbitrii români drept cel mai cinstit şi profesionist observator din Liga I! Preşedintele AJF Argeş a ieşit pe primul loc în topul încrederii, dintr-o listă de 17 observatori, mulţi dintre ei nume grele. La polul opus, al neîncrederii, se află trei foşti arbitri cu ecuson FIFA: Tudor Constantinescu, Constantin Gheorghe şi Dan Petrescu.

Arbitri corupţi… Trafic de influenţă… Greşeli incredibile… Arbitri criticaţi şi incriminaţi… Observatori arătaţi cu degetul… Noul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Crăciunescu, pare decis să schimbe din temelii activitatea comisiei, atât de criticată în ultimii 10 ani. Vâlceanul a luat-o metodic, pas cu pas, şi poate că rezultatele încă nu se văd. Cert este că zilele trecute, Crăciunescu le-a cerut tuturor arbitrilor din Ligile superioare, în total 200, să-i nominalizeze pe nişte hârtii anonime pe observatorii care au făcut trafic de influenţă, dar şi pe cei mai corecţi observatori din fotbalul românesc. Surpriză! Pe primul loc în topul oficialilor care şi-au văzut de treabă şi nu au fost interesaţi de acţiuni ilegale este piteşteanul Cornel Sorescu! Acesta a primit 54 de voturi pozitive, cu patru mai multe decât următorul nume din clasament, Marian Dorobanţu.

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal este de mai bine de 10 ani membru în corpul observatorilor Ligii Profesioniste şi, de atunci şi până acum, nu a fost implicat în niciun scandal. Despre Cornel Sorescu nu s-a scris niciodată că ar fi influenţat vreo notă pentru arbitrii care au greşit sau care au cerut favoruri. De altfel, nici în cariera lui Sorescu ca arbitru nu pot fi găsite pete. Se pare că baremul de 1.600 de lei, acordat unui observator pentru un singur meci la care este delegat în Liga I, este mai mult decât suficient, pentru a mai încerca şi alte matrapazlâcuri.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90