930×122 CAPRA 5

    CRBL_baschet_Amicii

    CRBL a debutat cu stângul în Divizia B la baschet

    Eduard Andreianu, mult mai cunoscut publicului ca CRBL, a jucat sâmbătă pentru prima oară baschet în cadru organizat. Debutul lui la divizionara B Amicii Piteşti nu a fost unul fericit, deoarece echipa pe care o reprezintă a pierdut cu scorul de 52-93 în faţa formaţiei secunde a BCM U Piteşti. La final, CRBL era zâmbitor, ca de obicei, semn că va juca baschet din plăcere, nu pentru rezultate.

    CRBL nu s-a mişcat rău alături de colegii lui de la Amicii, dar se vedea din tribună că, pentru bărbatul în vârstă de 32 de ani, chel şi cu puţină burtică, este primul meci oficial. Ghinionul lui CRBL a fost că a întâlnit o formaţie cu jucători care au în spate peste 10 ani de baschet, chiar dacă unii au încă o vârstă fragedă, 18-20 de ani. După un efort susţinut în primul sfert, cântăreţul a luat loc pe banca de rezerve pentru a-şi trage sufletul şi a mai revenit sporadic. Amicii au pierdut categoric, la 41 de puncte diferenţă, iar în etapa viitoare vor juca tot la Piteşti, cu echipa secundă a lui CSU Ploieşti.

    Echipa a doua a BCM U Piteşti este formată din foşti sau actuali juniori de la LPS Piteşti, fiind o anticameră pentru lotul lui Tudor Costescu, din Divizia A. Formaţia este antrenată de Narcis Şufariu (principal) şi Mihai Popescu (secund) şi are în componenţă jucători precum Lucian Chirof, Georgian Păun, Silviu Dumitru (care deja au făcut cunoştinţă cu Divizia A), Rareş Maftei, Cătălin Chiriţă, Bogdan Mosoianu şi alţii. În etapa a doua, BCM U 2 Piteşti va juca la Bucureşti, în compania echipei Rapid.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90